Hír
2022. September 01.

Vége a vakációnak

25 osztály 640 diákját köszöntötte szerda délután Lazók Zoltán polgármester a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén.

„Még biztosan mindannyian a nyári élmények hatása alatt álltok, és nem is igen akarjátok elhinni, hogy véget ért a hosszú szünet. Azonban van jó dolog is ebben a mai napban, hiszen bizonyára örültök annak, hogy újra láthatjátok az ismerős arcokat, a hiányzó barátokat, osztálytársaitokat. Mozgalmas, izgalmas tanév vár rátok, különösen a végzősökre, akiknek ki kell választaniuk azt az iskolát, ahol majd tovább szeretnétek tanulni. Fel kell készülni a felvételire, sikeresen el kell végezni az utolsó évet. Ezt szem előtt tartva, kívánom Nekik, hogy egyre növekvő felelősségtudattal végezzék munkájukat” – mondta a városvezető.

Fehérvári Mónika intézményvezető arról tájékoztatta a diákokat és szülőket, hogy mind a tárgyi, mind a személyi feltételek adottak a sikeres évkezdéshez: 25 osztály, 640 diákja kezdi meg a munkát szeptember elsején. Négy első osztályt indítanak közel 100 gyermekkel, az oktatás-nevelés sikerességét pedig 58 pedagógus biztosítja.

Az igazgatónő beszámolt arról is, hogy a nyár folyamán új, állítható magasságú tanuló asztalokat sikerült beszerezni az iskolának, folyamatos volt az épületben a karbantartás, és végre megoldódott az udvari kamerarendszer kiépítése is.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek