Hír
2022. szeptember 25.

Fergeteges komédia Oroszlányban

A Boldog születésnapot!, avagy Hatan pizsamában című két felfonásos vígjátékot láthatta a közönség szombaton este az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színpadán, ahol a főszerepben hazánk egyik legnépszerűbb komikája, Nyertes Zsuzsa szórakoztatta a színház szerelmeseit.

Akár a tévedések vígjátéka is lehetett volna az előadás, ám az epizód Shakespeare helyett a franciák kedvelt vígjátékírójának, Marc Camolettinek a tollát dicséri. A darab egy francia vidéki nyaralóban játszódik, ahová a házigazda házaspár mindkét tagja a saját szeretőjét is meghívta, és hogy ne legyen unalmas az amúgy is szövevényes történet, megérkezett a szobalány, sőt annak férje is és ezzel el is indultak a bonyodalmak, amelyek a végtelenségig fokozódtak.

A csalfa feleség bőrébe Nyertes Zsuzsa bújt, akinek szívéhez különösen közel áll a Pesti Művész Színház által életre hívott előadás. Ahogyan fogalmazott: bár nem ő üti le a labdákat, mert az főleg a férfi színészek kiváltsága, de ő az, aki feldobja azokat, így igazi motorja a vígjátéknak.

A komédia vége természetesen “happy end”, a könnyed, franciás hangvételnek megfelelően senki sem szenved, és a végére mindenki megkapja magának a szerelmi elégtételt. Ezzel garantálva, hogy az előadás egy felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást nyújtó estévé, kellemes kikapcsolódássá váljon.

A helyzetkomikumokra épülő darab a teltházas oroszlányi színházteremben is óriási sikert aratott, melyet a közönség vastapssal jutalmazott.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek