Sport
2022. október 02.

Fordulatos meccsen győzött az OSE

Pontgazdag mérkőzésen győzött az MVM-OSE Lions kosárlabdacsapata a Körmend ellen a bajnokság 1. fordulójában.

MVM-OSE Lions – Egis Körmend 104-98 (29-32, 20-19, 31-27, 24-20)

Oroszlány: Ruják -, Dimitrijevic 28/6, Barnjak 21/6, Dorogi 4, Krestinin 12. Cserék: Szabadfi 2, Illés 5/3, Pápai 6, Calloway 22/18, Werner 4, Mucza -.

A hazaiak szerezték meg a vezetést, de minden kosárra volt reakciója a körmendieknek. Harcosak voltak az oroszlányiak, több támadólepattanót is megkaparintottak. A negyed vége felé elkezdtek beesni a körmendi triplák, ezzel meglett az egyenlítés is a vendégeknek, sőt kezdtek ellépni a vasiak, és a kimondottan pontgazdag negyed végéig már nem tudott egyenlíteni az OSE.

A második felvonást többperces gólcsend jellemezte, majd beindultak a körmendiek, de remekül tartotta magát az Oroszlány, sőt fordítani is tudott. A negyed hajrájában megint elkezdtek jönni futószalagon a kosarak mindkét oldalon, ebből pedig a félidőre a Körmend jött ki jobban.

A fordulás után rögtön visszavette a vezetést az Oroszlány és a remek kosaraknak köszönhetően 10 pont előnyre is szert tettek. A folytatásban kezdte rendezni sorait a Körmend, töredezetté vált harmadik negyed vége, sok volt a fault, végül kettő pontot őrzött meg előnyéből az OSE.

A záró felvonást kiegyenlített játék jellemezte, a hajrára lélektani fölénybe kerültek a hazaiak, innen pedig már nem volt visszaút a körmendieknek. Megérdemelt, szép győzelemmel kezdte a szezont az MVM-OSE Lions!

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek