Hír
2022. október 05.

Folyt a duma

Nem maradt üres ülőhely a Dumaszínház keddi előadásán az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kamaratermében.

A két stand-up dumás vendég, Csenki Attila és Benk Dénes öniróniával, őszintén és merészen beszélt a szexről, gátlásokról, gátlástalanul, átfogóan a legbensőségesebb öleléstől a pornóig.

Lepedőakrobaták című közös műsoruk több izgalmas, tabudöntögető kérdést vetett fel: A szex mindenkit érdekel? Mitől vagyunk bénák az ágyban? Tudja, milyen gyorsan stíröl végig egy nőt egy férfi? Egy átlagember mennyit gondol a szexre? Szokott beszélni a szexről, vagy szokott szex közben beszélni? Sok embert érintenek az egyéjszakás kalandok? Szexuális tartalommal tényleg bármi eladható? Mi rossz és mi jó a pornóban? Miért káros a „Szürke 50 árnyalata” a nőkre nézve? Van segédeszköze? Vajon a férfiak nagy része rájön, hogy normális, átlagos méretekkel rendelkezik, de attól még lehet, hogy béna az ágyban?

A kizárólag 18 év felettieknek szóló előadáson a két humorista szöveggel művészi szintre emelte az ágytornát, sok mindenről lerántva a leplet…..


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek