Hír
2022. október 23.

Cirill gála

Teltházas előadással, 24. alkalommal került megrendezésre a Cirill Táncstúdió gálaműsora szombaton délután a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

„Ha csak azt nézzük, hogy ki milyen jól forog, táncol a színpadon, az kevés. A történet nem erről szól, hanem a gondolatról, az érzelemről, az emberről, a hitelességről, az igazságról. Az életről szól. Ha ez átjön a színpadról, az az ünnep” - Markó Iván, Kossuth-díjas magyar táncművész, koreográfus gondolataival köszöntötte a megjelenteket Takács Tímea, a házigazda intézmény igazgatója.

Zajácz Edina táncpedagógus, színházi próbavezető, nemzetközi pontozóbíró, a „Cirillek” művészeti vezetője töretlen lelkesedéssel, mosolyogva készítette fel a közel 200 fellépőt, a 3 évesektől a seniorokig.

Szakmai tudását mi sem bizonyítja jobban, mint az elért eredmények. Az idén is számos versenyen vettek, vesznek részt. Az Európa Bajnokságon 43 versenydíjat nyertek, melyekből 35 arany-, 5 ezüst-, 3 bronzérem volt a produktum. Ezen felül különböző rendezvényeken 28 alkalommal kaptak fellépési lehetőséget.

Eredmény csak úgy születhet, ha a táncosok szabadidejüket nem kímélve eljárnak a próbákra. Ennek a „gyümölcse” volt a gálán bemutatott fergeteges produkció. Az előadott modern és latin táncokat, az ötletes koreográfiákra épülő show és akrobatikus elemeket, valamint a látványos mazsorett bemutatót vastapssal jutalmazta a közönség.

A fináléban az elmúlt évek rendezvényein készült fotókat vetítették a színpadra, majd a fellépő táncosok szaloncukor „esője” zárta a remek hangulatú programot.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek