Sport
2022. október 26.

Súlyemelés

Az elmúlt hétvégén rendezték a Junior - U20 - U23-as – Súlyemelő Európa Bajnokságot az albániai Durresben. Az OVSK két versenyzővel vett részt a megmérettetésen, amely nem az elvárásnak megfelelően sikerült.

Szalai Lili kilencedik lett a 76 kg-osok között. Hozzá kell tenni, hogy sajnos nem a saját súlycsoportjában indult, hanem egy súlycsoporttal feljebb, 71,60 kg-mal a 76 kg-osok között, így 84 kg-os szakítással és 104 kg-os lökéssel zárta az EB-t.

Mikhel Eszter sem a saját súlycsoportjában indult. Lefogyott, és a 87 kg-ban hetedik lett, a 70 kg-os szakítás és 85 kg-os lökés teljesítményével.

„Mindkét versenyző a taktikánk áldozata lett. Saját súlycsoportjukban pontszerzők lehettek volna…De semmi baj, következik a felnőtt OB ahol javíthatnak az eredményükön. Egyébként még nagyon fiatalok, 17-18 évesek, így van idejük az U 20-as EB-k szempontjából” –nyilatkozta edzőjük, Bagócs János.

Még egy megmérettetés történt az elmúlt napokban. Október 17-23 között rendezték meg a szlovákiai Trnavában a GPC Erőemelő VB-ét. Az OVSK színeiben induló Kiss Gábor a -90 kg-os súlycsoportban, junior korcsoportban, RAW guggolásban 200 kg-os teljesítménnyel világbajnok lett!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek