Hír
2022. February 28.

Állatoknak gyűjtenek

A közösségi médiában hatalmas összefogás kerekedett a Kárpátalján bajba jutott állatok megmentésére. Menhelyek, szervezetek, civilek ajánlották fel segítségüket a határon túli házi kedvencek megsegítésére.

Hír
2022. February 27.

Siskát sütöttek

Hetedik alkalommal rendezte meg hagyományos siskasütő versenyét az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat szombaton délután a II. Rákóczi Ferenc Kultúrházban.

Tánc-Zene
2022. February 26.

Világzene

Pénteken folytatódott az „Én Zeném” sorozat a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében.

Hír
2022. February 26.

Zajlik az útfelújítás

Elkezdődtek a Takács Imre utca 37-43. szám előtti szakaszon az út-és járdaburkolat bontási és alépítmény javítási munkálatai, melyek keretében a tömbök előtti szegélyeket is lebontják és cserélik.

Hír
2022. February 26.

II. helyezés a Megyei Diákolimpián

Február 23-án, Tatán, a 20. "Kapkodd a lábad" Komárom-Esztergom Megyei Diákolimpián vettek részt az oroszlányi Benedek Elek EGYMI tanulói.

Évforduló
2022. February 25.

Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja

Az Országgyűlés 2000. június 16-án hozott határozatában minden év február 25-ét a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjává nyilvánította.

Statisztika
2022. February 25.

Lakossági tájékoztató

A Központi Statisztikai Hivatal az idei évben Oroszlányban önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Hír
2022. February 25.

A humor nagymestere Oroszlányban

Nem maradt üres ülőhely a Dumaszínház csütörtöki előadásán a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében. A vendég ezúttal Kovács András Péter Karinthy-gyűrűs humorista, író, a hazai stand-up comedy egyik jeles képviselője volt.


Találatok száma: 60db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek