Hír
2023. február 09.

Ál-vízművesek bukkantak fel Oroszlány térségében

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. tájékoztatja tisztelt Felhasználóit, hogy ismeretlen személyek önmagukat vízműves dolgozónak kiadva, vízmintavételre hivatkozva próbálnak bejutni magánszemélyek otthonába.

A Társaság vízmintavételt csak a Felhasználó által kezdeményezett, írásban rögzített megrendelést követő telefonos időpont egyeztetés után végez.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét, hogy telephelyre, lakásba, ingatlan területére csak a Vízmű által rendszeresített, fényképpel és sorszámmal ellátott, személyazonosító okmánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.

Legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre! Amennyiben úgy érzik, otthonukba csalók próbálnak a Vízmű által végzett munkákra (vízóra leolvasás, vízóra csere, vízmintavétele, stb.) hivatkozva bejutni úgy mindenképpen kérjék el a fent említett okmányokat, ellenőrizzék a megjelent személyek személyazonosságát. Abban az esetben, ha továbbra is fennáll a csalás lehetősége, a lenti elérhetőségen vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, ahol megerősítést kaphatnak arról, hogy a kérdéses helyen és időben végeznek-e a Vízmű munkatársai betervezett feladatokat.

Telefon: Északdunántúli Vízmű Zrt. 06 80 555 222


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek