Hír
2023. március 23.

Humorból nem volt hiány

Egy igazán fergeteges este várta a humor kedvelőit szerdán a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban, ahol Bödőcs Tibor "Barbárglamour" című önálló estjével örvendeztette meg a közönséget.

Az előadó régen turnézott már az országban, most új műsorával kisebb-nagyobb településeken egyaránt megkacagtatja a humor kedvelőit. Az oroszlányi teltházas előadáson a fő fellépő előtt Tóth Edu alapozta meg a hangulatot.

A Karinthy-gyűrűs Bödöcs Tibor 2004-ben lépett be a Dumaszínházba, majd hamar országos hírnévre tett szert. Az áttörést 2005-ben érte el, amikor Fábry Sándor műsorában, az Esti Showderben szerepelt. Nem sokkal később, mikor a Showder Klub önálló műsorrá alakult, az egyik legtöbb fellépést vállaló humorista volt.

Műsoraiban nagy szerepet kap a közélet, a történelem, a kultúra, Búcsúszentlászló kocsmája, emellett gyakran megemlíti kedvenc íróját, Hrabalt és filmrendezőjét, Quentin Tarantinot.

A Barbárglamour című, új estjén a gyermekkori élményeiről készült vázafestményektől, a hazafias és bordalokig sok minden felbukkan. Taglalja a világ eseményeit, meg sok mindent, amiket nem tud igazán értelmezni. Ahogy saját maga fogalmaz: forr az anyag, cikáznak a motívumok.

Dőlt a duma a színpadon, záporoztak a poénok. Aki jegyet váltott az előadásra, biztos nem bánta meg!


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek