Hír
2023. április 29.

Közgyűlést tartottak az önkéntes tűzoltók

Április 28-án tartotta éves közgyűlését az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében.

Az eseményen részt vett többek között dr. File Beáta jegyző és Rajnai Gábor alpolgármester, akiket Tyukodi József egyesületi elnök köszöntött.

A közgyűlésen az elnök tájékoztatást adott a civil szervezet 2022. évi működéséről, a vonulásokról, az elnyert pályázatokról. Mint elhangzott, az egyesület idén ünnepli fennállásának 112. évfordulóját, amit augusztus 27-én terveznek megünnepelni.

Ezt követően a pénzügyi beszámoló ismertetésére, majd annak elfogadására került sor. Szó volt az adó 1% felajánlásának fontosságáról, a jelenlegi felnőtt és ifjúsági létszámról, valamint a távozó és felvételt kérő tagokról.

A továbbiakban Tyukodi József külön kitért a tűzoltó szakirányú végzetségek fontosságára, az önkéntes tagok beiskoláztatására. Ismertette a Vértes Járási Mentő csoport gyakorlatának tervezetét, annak 2024-ben történő újra minősítését.

Az idei eseménynaptár bemutatásakor a jelenlévők megismerkedhettek a tervezett versenyek időpontjaival és helyszíneivel, a gyakorlási napokkal.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek