Hír
2023. május 06.

A gimnazisták is elballagtak

Pénteken délután elballagott az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium 12.A és 12.B osztálya.

Lazók Zoltán polgármester a következő gondolatokkal köszöntötte a ballagó diákokat: „Most elhagyjátok a gimnáziumot, de a kapuja mindig nyitva áll előttetek. Itt nőttetek fel, ez az iskola éltetett és táplált benneteket. Vigyétek magatokkal, őrizzétek és adjátok tovább azt az örökséget, amit itt kaptatok! Legyetek méltó példaképei az utánatok jövőknek! A következő napokban, hetekben pedig – sportnyelven szólva – jön a mérlegelés. Könnyűnek találtattok-e vagy nehéznek? Az érettségi mindannyiótok próbája. Kívánom, hogy teljesüljenek álmaitok, sikerüljön véghezvinni kitűzött céljaitokat. Sok sikert a nagybetűs ÉLET-ben!”

Dr. Radványiné Varga Andrea igazgató így köszönt el a végzős tanulóktól: „Még a nap is rámosolygott a végzőseinkre, akik 65-en búcsúznak el a mai napon az alma-mátertől. Reméljük, hogy sikerült felkészíteni minden ballagó diákot az önálló életre, a felsőfokú tanulmányokra, vagy éppen a munkába állásra. Bízunk benne, jó útravalót kaptak a távozó diákok, ami sikerül eligazodni ebben az összekuszálódott világban, ahol nem könnyű eldönteni mi a jó, és mi a rossz.” Az ünnepi gondolatokat követően Reményik Sándor: Mi mindig búcsúzunk című versét Peredi Dóra szavalta el, majd a 11. osztályos tanulók nevében Magyar Flóra köszönt el a végzősöktől.

A rendezvény végén kiemelkedő tanulmányi eredményükért, közösségi munkájukért könyvjutalmat és Hamvas Béla emlékplakettet adott át az iskola igazgatója az arra érdemes ballagóknak.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek