Hír
2023. május 28.

Jubileumi táncgála

Fennállásának 35. évfordulója alkalmából kiállítással egybekötött, két teltházas jubileumi gálaműsort adott a hétvégén a Hébé Tánccsoport.

A Hébé Művészeti Iskola az idei tanévben is műhelyként működött. A néptánc, a moderntánc, a mazsorettsport, a rajz és festészet szorosan összefonódott egymással. Az iskola berkeiben, három tanszakon 269 gyermek tanult ebben az évben.

Az elmúlt 35 évben több táncpedagógus is dolgozott a Hébés gyerekekkel, a személyükhöz köthető stílusokkal is megismerkedhettek a növendékek. Aki állandó és rendíthetetlen, az Geisztné Gogolák Éva, az alapító művészeti vezető, az amatőr táncmozgalom országosan és nemzetközileg is elismert képviselője, többszörösen díjazott táncpedagógus.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében megtartott rendkívül látványos gálaműsorban az összes műfajt bemutatva, szinte minden növendék színpadra lépett.

A táncosok számára júniusban még hátra van a tanévzáró ünnepély és a bizonyítványosztás, beiratkozás a következő tanévre, valamint a nyári Hébé tábor.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek