Hír
2023. május 29.

Fergeteges gyermeknap

Igazi nyári idő és rendkívül szórakoztató, vidám gyermekrendezvények várták a lurkókat a Szent Borbála téren és a szabadtéri színpad előtt szombaton délután, ahová nagyon sokan kilátogattak.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár a városi gyermeknapot a „Ma nagy lehetsz!” szlogennel hirdette meg. A gyerkőcök egy délután erejéig lehettek rendőrök, tűzoltók, bányászok, postások, könyvtárosok és még sok-sok érdekes foglalkozással ismerkedhettek meg. Azok a gyerekek, akik kipróbálták a különböző mesterségeket, cserébe "nagy vagy" bankókat kaptak, melyeket különböző szórakozásokra, édességekre válthattak be.

A rendezvényhez idén ipari parki cégek - BorgWarner Hungary Kft. és a Veolia Water Hungary Kft. – is csatlakoztak, és izgalmas játékokon keresztül mutatták be az apróságoknak mivel foglalkoznak gyáraikban.

Nagy sikert aratott a rendőrkutyás bemutató, valamint az igazi gyermekparadicsomnak számító hatalmas játszókamion, benne a labirintus játszóházzal, ugráló-várral és labdafürdővel. Ezek mellett sokan kipróbálták az akadálypályás csúszdás ugrálót, az Euro Jumping trambulint, valamint a Shrek légvárat is.

A fergeteges gyermeknapi bulit az „egy személyes” Matiné Zenekar interaktív koncertje zárta.

Az eseményen készült fotókat itt tekinthetik meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2023/05/27/gyermeknap


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek