Hír
2023. június 03.

50 évesek lettek

Pénteken ünnepséget szerveztek a Brunszvik Óvodában, az intézmény 50. születésnapja alkalmából.

A kis ovisokat, az egykori és jelenlegi óvodapedagógusokat, a megjelent vendégeket Lazók Zoltán polgármester köszöntötte.

„Mint ahogy egy ember életében, úgy egy intézmény életében is 50 év nagy idő. Városunkban 1973-ban kezdte meg működését az óvoda. Az elmúlt öt évtized alatt nem csak az épület és udvara változott, de a falakon belül is jelentős változások mentek végbe. A több évtizedes munkának köszönhető, hogy egy olyan óvoda működik itt, amely családias, otthonos légkörben biztosítja a gyermekek számára az optimális fejlődés feltételeit, lehetőségeit. A gyökerek nem látszanak, de azok tartják a fát - tartja egy görög közmondás. Az Önök kitartó, szorgalmas munkájának eredménye, hogy az 50 évvel ezelőtt ültetett fa jó táptalajt kapott és mára terebélyes, bő termést hozó lombkoronája nőtt. Ennek gyümölcsét ízlelgeti és szereti Oroszlány apraja-nagyja. Akik ide jártak, úgy emlékeznek az óvodás éveikre, hogy biztonságban, szeretetben, sok játékkal, nevetéssel teli szép gyermekkoruk volt” – mondta a városvezető.

A jeles alkalomból Oroszlány Város Önkormányzata fénymásolóval, színes nyomtatóval ajándékozta meg az intézményt.

Az ovi születésnapi bulijáról természetesen nem maradt el a móka, a szórakozás és a torta sem. Vidám kis műsorral örvendeztette meg a közönséget a Tündérműhely Bábcsoport, majd a Süni csoport előadása következett.

A szabadtéri programok után óvodalátogatás, múltat és emlékeket felidéző fotók vetítése, baráti beszélgetés zárta a jubileumi ünnepséget.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek