Kék hírek
2023. June 07.

3 óra alatt elfogták a rablót

Cigaretta kérés volt az ürügy, majd a sértettet megverte a tettes, az értékeit elvette. Az oroszlányi rendőrök a támadót őrizetbe vették.

Nem barátot akart szerezni a 32 éves gyanúsított, de az első lépése még annak tűnhetett. Június 5-én 23 óra 30 perc körül leszólított egy férfit Oroszlányon a Mindszenti úti garázssoron. Tőle cigarettát kért, így próbált a bizalmába férkőzni. A gyanútlan áldozatát sikerült félre vezetnie, majd az egyik garázs sarkánál - minden előzmény nélkül - váratlanul kétszer megütötte. A földre rogyott férfitől elvette telefonját és a pénztárcáját, ezt követően sietősen távozott.

A tettes még menekülés közben a telefont, majd a pénztől megszabadított tárcát eldobta. A sértett miután feleszmélt, értesítette a rendőröket. Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtés során azonosították az elkövetőt, akit három órán belül a lakcímén elfogtak. Beismerte tettét, a rendőrök a telefont, és a tárcát is megtalálták. H. Attilát a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítás javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek