Hír
2023. június 11.

Nyáresti filmvetítés

Szombaton este kezdetét vette Oroszlányban a hagyományos nyáresti filmvetítés sorozat.

Az esős időjárás miatt a szabadtéri színpadra tervezett Pont az a dal című film a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében lett levetítve.

A 2020-ban készült amerikai vígjáték–dráma a Los Angeles-i zeneipar csillogó világában játszódik. A sztori a szupersztár énekesnő, Grace Davis (Tracee Ellis Ross) története, akinek tehetsége és egója elképzelhetetlen magasságokban szárnyal. Maggie (Dakota Johnson) Grace túlterhelt személyi asszisztense, aki beleragadt az énekesnő napi, csip-csup ügyeinek intézésébe, de nem mondott le arról a gyermekkori álmáról, hogy zenei producer legyen.

Amikor Grace menedzsere (Ice Cube) olyan választás elé állítja a sztárt, ami eltérítheti a karrierje menetét, Maggie és Grace előállnak egy tervvel, mely örökre megváltoztathatja az életüket.

A Pont az a dal rettentően szerencsés film, mert jó helyen van jó időben. Nincs különösebben erős sztorija, csak hangulata van. Ha az ember egy olyan filmet akar látni, ami nem fáj, mégis kedves, akkor erre ül be, és kész. Nem akar harsány lenni, nem akar kirobbanóan vicces lenni, csak kikapcsolni. Azt viszont száz százalékig tökéletesen csinálja.

Erről meggyőződhetett az oroszlányi lelkes közönség is!


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek