Hír
2023. június 18.

Napfény Karnevál

Napfény, móka, játék, kacagás! A nyári szünetre való ráhangolódásként 17. alkalommal várta a fenti szlogennel a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár az oroszlányi gyerkőcöket a hagyományos Napfény Karneválra szombaton.

A vakáció első szabadtéri rendezvényére igazán gazdag programokat állítottak össze a szervezők a Szent Borbála tér környékén. A Napfény Karnevál idén a „Kökény, a kalapos manó” kalandjaira épült.

A gyerekek különböző ügyességi játékokon, a kézműves műhelyben, a rajz és kifestő iskolában, a fafaragó tanodában tallérokat gyűjthettek, melyeket a légvárakban, a csillámtetoválónál, a lufi hajtogatónál és a büfében tudtak beváltani.

Volt arcfestés, hajfonás, aki pedig olvasnivalóra vágyott, az igencsak baráti áron böngészhetett a könyvtár leválogatott kötetei között.

A művelődési ház munkatársai idén is mindent megtettek, hogy az eseményre kilátogató több száz lurkónak jól kezdődjön a nyári szünet. Vattacukor, hot-dog, kürtőskalács várta őket, sőt kora este a Zenés Nyári Találkozások nyitányaként az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar főként magyar művekből álló koncertjét is megtekinthették a szabadtéri színpadnál.

A rendezvényen készült fotógalériát itt tekinthetik meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2023/06/17/napfeny-karneval


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek