Hír
2023. június 21.

Eljött a számadás ideje

Felkerült a vakáció felirat utolsó betűje is a táblákra, elhallgatott az iskolacsengő, s egészen szeptemberig pihenni fog a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában, ahol 630 gyerek, 80 iskolai dolgozó búcsúzott a tanévtől.

„A mai napon eljött a számadás ideje. A bizonyítványban lévő jegyek, értékelések egyértelművé teszik, hogy mit sikerült elérnetek a tanév során. Tudom, hogy többségetek örömet, büszkeséget szerzett szüleinek. Sokat és keményen dolgoztatok, és elérkezett a jól megérdemelt pihenés időszaka. Eljött az ideje, hogy azok a dolgok, amelyeket tanultatok valamiképpen leülepedjenek annyira, hogy szeptemberben ismét legyen hely az új és érdekes tananyag számára. Ezért fontos, hogy kapcsolódjatok ki, érezzétek kellemesen magatokat a nyári szünetben!” – ezekkel a jó tanácsokkal bocsátotta útjára Lazók Zoltán polgármester kedden délután a Hunyadi iskola diákjait a tanévzáró ünnepségen, amelyre szülőkkel, rokonokkal, ismerősökkel telt meg az intézmény udvara.

Sikeres és eredményes évet tudhat maga mögött az intézmény – tudtuk meg Fehérvári Mónika igazgatónőtől. 60 gyerek végzett kitűnő eredménnyel, a szorgalom, magatartás, tanulmányi munka átlaga pedig minden esetben 4 egész fölött alakult.

„Ahhoz, hogy a következő tanév is legalább ilyen eredményes legyen, most mindenkinek pihenésre van szüksége: játékra, közös családi üdülésekre, táborokra, jó könyvre, strandolásra, barátokra. Kívánom, hogy legyen a nyár minden diáknak, szülőnek, pedagógusnak valódi pihenés, örömteli élmény!” – zárta gondolatait az intézményvezető.

Az ünnepség végén az eminens tanulók jutalomkönyveket vehettek át.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek