Hír
2023. október 25.

A jövő évre készülnek

Körtvélyfáy Zoltán, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár igazgató-helyettese köszöntötte a Civil Fórumon megjelenteket kedden délután a művelődési házban.

Bevezetőjében elmondta, hogy a jövő évben kiemelten számít a civilekkel való közös gondolkodásra, együttműködésére. A 2024-es év a "70 éve város Oroszlány" rendezvénysorozat keretében zajlik. A megvalósítandó programokkal kapcsolatban ötleteket, javaslatokat várnak civil szervezetektől.

A fórumon szó esett továbbá a "Civileké a Ház" programsorozatról is. Az évek óta zajló rendezvény célja az, hogy egy hétig a civil közösségek szervezzék a programokat a művelődési házban. Az elkövetkező időben várják az ehhez kapcsolódó saját elképzeléseket, melyek megvalósításához továbbra is minden segítséget megkapnak a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár munkatársaitól.

Végezetül tájékoztató hangzott el a 2024-ben megrendezésre kerülő "Retro május 1." programról, melynek lebonyolításához szintén várják az oroszlányi intézmények és közösségek segítségét.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek