Hír
2023. október 27.

Mindenki megvan?

Izgalmas, lélekemelő pillanatokat élhettek meg mindazok, akik részt vettek a Spirit Alkotó- és Motivációs Műhely estjén a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban.

Elfogadni, hogy úgy volt, vagyis az történt az életünkben eddig, ami történt, nagyon nehéz lelki folyamat. Talán az segíthet ebben, ha megértjük, miért volt valami úgy, ahogy, vagy miért volt valaki olyan, amilyen, miért viselkedett és élt úgy, hogy azzal a hozzátartozóinak fájdalmat okozzon. Ha sikerül megismernünk a sorsátvállalásokat, akkor láthatjuk, hogy szüleinket, partnereinket, gyerekeinket milyen módon kötötték gúzsba a rendszertörvények. Igazából senkinek sem akartak fájdalmat okozni, de ebben a kötöttségben nem tudtak másképp viselkedni.

A Mindenki megvan? című előadáson Dr. Angster Mária szakpszichológus a családállítás módszerével ismertetett 4 színházi előadást (Az ajtó, Szilánkok, Jegesmedve, Örökké szabadon). Perjés János, színész-rendező, executive coach rövid részleteket olvasott fel a színpadi művekből, amelyet Angster Mária szakmai elemzése kísért. A folyamatba a nézők is bekapcsolódhattak.

Az előadással a doktornő célja az, hogy olyan környezetet teremtsen a nézők számára, melyben ők is kényelmesen és biztonságban érzik magukat, így segítve az egyéni konfliktusok feloldását.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek