Kék hírek
2023. November 02.

Látni és látszani

A „Látni és látszani” országos közlekedésbiztonsági kampány egy társadalmilag fontos ügyre hívja fel a figyelmet: az egyéni felelősség kiemelt szerepére a balesetek megelőzésben.

A biztonságos közlekedés megteremtése társadalmi ügy, ami arra ösztönöz minden résztvevőt, hogy a közös felelősségvállalás mellett nagyobb figyelemmel legyünk egymás iránt az utakon a kockázatok minimalizálása érdekében.

Vigyázz magadra, és ne árts másoknak!

A közúti közlekedés az együttélés alapelvein nyugszik, amelyek alapján elvárható a résztvevőktől a kölcsönös figyelem és a maximális felkészültség. Fontos, hogy mindenki számára világos legyen, hogy a baleset megelőzés a közlekedők közös felelőssége.

Az őszi-téli időszakban a látási viszonyok jelentősen romlanak, ezért ez az akció kiváló lehetőséget nyújt a figyelem felhívásra.

Ennek a kampánynak részeként november 3-án Oroszlányban, a Szent Borbála téren 10 és 12 óra között várják az érdeklődőket, ahol ötödik alkalommal oszt a Rendőrség láthatóságot javító közlekedésbiztonsági eszközöket, a készlet erejéig.

Többféle felszerelés kapható 100 %-os árkedvezménnyel, egy köszönömért.

Forrás: police.hu

Fotó: illusztrációElérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek