Hír
2023. november 17.

Adventi egyeztetés

Csütörtök délelőtt dr. File Beáta jegyző koordinálásával értekezletet tartott az a munkacsoport, mely az idei adventi rendezvények, programok szervezésében és lebonyolításában vállal szerepet.

Az értekezleten elhangzott, hogy november 21-én állítják fel a város karácsonyfáját a Szent Borbála téren, majd december 1-én a Mikulásház, a jászol és a karácsonyi installációk is kihelyezésre kerülnek. December 3-án, advent első vasárnapján pedig kigyúlnak az ünnepi fények Oroszlányban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan lesz adventi vásár, karácsonyi arculatot kap a legnagyobb körforgalom, újdonságként Oroszlány Barátainak Köre - a tervek szerint - 20 darab fenyőfát helyez el a város főterén, melyek díszítésére versenyfelhívással fordulnak a városlakókhoz.

Természetesen, a kulturális programok sem maradnak el. A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében lesz kiállítás megnyitó, Adventi Népdalköri Találkozó, iskolás gálaműsorok, valamint szinte minden zenei műfaj képviselője színpadra lép az ünnepkör időszakában.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek