Kék hírek
2023. november 22.

Kiemelt figyelmet fordítanak a decemberi rendezvényekre

Ismét összeült az Oroszlányi Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság november 21-én, a Rendőrkapitányság különtermében.

A megjelenteket dr. Gánics József, városi rendőrkapitány-helyettes köszöntötte, majd tájékoztatást tartott a két ülés között történt eseményekről, Oroszlány közbiztonsági helyzetéről.

Mint elhangzott, városunkban két súlyos bűncselekmény, két rablás történt az utóbbi időszakban, melynek elkövetői elfogásra kerültek. Szóba jött a sokat emlegetett traffiboxok késedelmes kihelyezése, melyek a kivitelező időhúzása miatt még mindig nem segítik a rendőrök munkáját. Ennek kompenzálására azonban folyamatosak a közlekedésrendészeti akciók, a gyorshajtók, szabálytalanul közlekedők és parkolók kiszűrése.

Második téma az évvégi, szabadtéri rendezvények felügyelete, biztosítása volt. Az adventi időszakban, december 3-i kezdéssel a Szent Borbála téren elhelyezett faházak vásárosai az egyéb árusokkal együtt minden nap várják a városlakókat, melyhez a nyitó vasárnapot követően három szombaton a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervez különböző szabadtéri programokat. A rendőrök és a közterület-felügyelők ezekre, és a december 30-i előszilveszterre is kiemelt figyelmet fordítanak.

Az ülés végén, az egyebek között dr. File Beáta jegyző a közterületeken parkoló, forgalomból kivont autók sorsa felől érdeklődött, valamint a hulladékudvar működésének tapasztalatairól fejtette ki véleményét.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek