Hír
2023. november 23.

Elkezdődött az energetikai fejlesztés

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal lapos tető hő- és vízszigetelésére 2023. október 10-én kötött szerződést az önkormányzat sikeres közbeszerzési eljárást követően.

A munka része a hivatali épület teljes energetikai fejlesztésére vonatkozó projektnek. A szerződés keretében 24cm vastagságú hőszigetelés kerül az épület tetejére, mely ezt követően új vízszigetelési réteget kap, ezzel az energetikai fejlesztés mellett az épület beázásai is megszűnnek. A munkák 2023 decemberében fejeződnek be. A szerződéses érték bruttó 47.449.755 Ft, a kivitelezést végző cég a Vasi Bádogos Kft.

A Polgármesteri Hivatal energetikai fejlesztésére 500 millió Ft összegű európai uniós támogatást nyert el az önkormányzat, melyet közel 27 millió forint önerővel egészített ki. A következő két évben ezen pályázat keretében teljes homlokzati hőszigetelést és nyílászáró cserét kap az épület, napelemes rendszer telepítésére és világításkorszerűsítésre is sor kerül, valamint rendeződik az épület akadálymentesítése is.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek