Kék hírek
2023. december 01.

Pontot tettek a sorozat végére

Körzeti megbízottak göngyölítették fel a gázolajlopás ügyét.

Két alkalommal, három teherautóból lopott gázolajat három oroszlányi férfi egy kecskédi telephelyről. Először 2023. november 6-ára virradóra mentek be a telepre, ahol az egyik parkoló tehergépkocsiból leszívtak 20 liter gázolajat. Három hét múlva az elkövetők visszatértek, és két másik járműből loptak üzemanyagot. Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek az elkövetők azonosítása érdekében. A rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Kondor Balázs r. főtörzsőrmester és Winkler Tamás János r. törzszászlós nyomozati tevékenységének és az általuk beszerzett információknak köszönhetően a harmadik lopás alkalmával tetten érték őket.

A 23, 22 és 18 éves oroszlányi lakosok ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. A gyanúsítottak kihallgatásuk során több, a vármegye területén elkövetett hasonló bűncselekményt is beismertek.

A két körzeti megbízottat, akik a tetteseket elfogták, november 30-án Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek