Önkormányzat
2023. december 08.

Vállalkozói est

Oroszlány Város Önkormányzata közös beszélgetéssel és vacsorával egybekötött vállalkozói estet tartott csütörtökön a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok konferenciatermében.

A találkozóra a városunkban működő, meghatározó volumenű vállalkozások, ipari parki cégek vezetői kaptak meghívást, hogy közösen megvitassák az idei év történéseit, vázolják a jövőbeni elképzeléseket.

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő többek között kifejtette, hogy az ipari park növekedése és stabilitása, a munkahelyek kiszámíthatósága a város számára is meghatározó tényező. Az oroszlányi cégek, az ipari parki szereplők nem mennyiségi, hanem minőségi bővüléssel növelték az árbevételeiket és a termelést. Van néhány közöttük, akik világszínvonalú technológiával dolgozik, vagy olyan terméket állít elő, ami csúcstechnológia, csúcstermék az iparágban. Ezért köszönet jár nekik, és elismerés illeti őket.

Lazók Zoltán polgármester köszöntőjében külön kiemelte az önkormányzat és a vállalkozások, ipari parki cégek közötti kitűnő együttműködést, partnerséget. Mint mondta, ez rendkívül fontos kohéziós erő, mely Oroszlány és a városban élők, dolgozók számára is biztos jövőképet mutat. Végül a városvezető megköszönve a jelenlévők kimagasló tevékenység, tolmácsolta feléjük újévi jókívánságait.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek