Sport
2023. december 11.

Oroszlány sportéletét támogató infrastrukturális fejlesztések és támogatások

Oroszlány önkormányzata elkötelezett a sportélet fejlesztése és a helyi sportegyesületek támogatása iránt. A városvezetés legutóbbi határozataiban kihangsúlyozta az infrastrukturális fejlesztések fontosságát és a sportlétesítmények állapotának javítását. Az előterjesztések szerint az idei év végéig tervezik megvalósítani a Chudik Lajos Sporttelep centerpályájának felújítását, ezzel segítve az Oroszlányi Szabadidő Egyesületet.

Az OSE Lions Sport Nonprofit Kft. is fontos szereplője a város sportéletének. Azonban a Kft. pénzügyi nehézségekkel küzd a TAO támogatás korlátozott elérhetősége és a gazdasági változások miatt, ezért arra kérték az önkormányzatot, hogy előlegezze meg a 2024. évi támogatást, mely által biztosítani tudják a csapat folyamatos működését és a tervezett fejlesztéseket.

A támogatások és fejlesztések a város sportéletének élénkítését, a sportlétesítmények állapotának javítását, valamint a helyi csapatok versenyképességének és fejlődésének támogatását célozzák meg.

A határozatok a városvezetés elkötelezettségét mutatják a sportélet és a helyi sportcsapatok támogatása iránt, és a tervezett intézkedések reményt keltő kilátásokat nyújtanak az Oroszlány sportjának jövője számára.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek