Hír
2023. december 12.

Díjazták a jókat

Ünnepélyes keretek között adták át hétfőn a Jó tanuló, jó sportoló elismeréseket a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban. A képviselő-testület november 30-án döntött arról, hogy a város sport- és tanulmányi eredményeiben kiemelkedő diákjait idén is megjutalmazza.

Az érintett kiválóságokat, felkészítő edzőket, testnevelő tanárokat, iskolaigazgatókat, a biztos hátteret és támogatást nyújtó szülőket, családtagokat dr. File Beáta jegyző köszöntötte, majd Lazók Zoltán polgármester intézett ünnepi szavakat az áldozatos munkájuk eredményeiért elismerésre váró jó tanulókhoz, akik egyben jó sportolói is Oroszlánynak.

- Fontos alkalom a mai, mert azok a tanulók, akik miatt összegyűltünk, nem csupán a sport területén sikeresek, de tanulmányaikban is jól teljesítenek, és évről-évre megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy elkezdődött egyfajta változás, és tényleg egyre több fiatal gondolja úgy, hogy nem kell az iskolában végzett munkát háttérbe szorítania akkor, ha sportol. És igaz ez fordítva is: szerencsére sokan vélik úgy, hogy a tanulmányaik miatt nem kell felhagyniuk a sporttal. Régi igazság, hogy a sport megmutatja, ki vagy és kivé lehetsz. Megtanít kitartóan, magunkért és egymásért is küzdeni, tisztességesen győzni, vagy akár emelt fejjel veszíteni - fogalmazott a polgármester.

A Bius Zumba Team műsorával folytatódott a színvonalas program, majd Lazók Zoltán polgármester és Ruják András, az oroszlányi kosárlabdacsapat kiemelkedő játékosa gratulált mindazon tanulóknak, akik idén átvehették az elismeréseket.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek