Hír
2023. december 23.

Gálaműsorok és ajándékosztások karácsony jegyében

Az elmúlt napokban, advent időszakában iskolák és civil szervezetek is meglepetésekkel várták a városlakókat.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színházterme három iskola ünnepi gálaműsorára is zsúfolásig megtelt.

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola harmadik évfolyamos tanulói karácsonyi verses, dalos, táncos műsorral kedveskedtek az alsó tagozatosok számára, melyen a Hébé Művészeti Iskola növendékei is közreműködtek.

A Bakfark Bálint Művészeti Iskola a hagyományos, klasszikus karácsonyi gálával várta a közönséget. A zenész és táncos növendékek mellett, meglepetésként színpadra lépett a négy zenetanárból alakult kvartett, akik karácsonyi énekeket adtak elő. A két felvonásos program üde színfoltja volt a Prutzki Cintia által felkészített balett csoport, valamint a Silhouette Balett táncos produkciója.

A József Attila Általános Iskola három osztálya két betlehemes színpadi feldolgozással és egy karácsonyi verses, táncos műsorral örvendeztette meg a nézőket.

A Szent Borbála téren az Oroszlányi Vöröskereszt nevében Tölgyesi Tímea, járási koordinátor 50 darab ajándéktáskát adott át iskolás gyerekeknek, melyekben plüss figurák, könyvek, puzzle, és sok-sok meglepetés lapult.

A Cirill Táncstúdió is meglepetéssel készült a város lakóinak. A táncosok számtalan doboz ajándékot csomagoltak, a szülők zsíros kenyérrel, meleg teával kedveskedtek, a gyerekek pedig szeretettel osztottak mosolyt, melegséget, és apró ajándékokat a város főterén.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek