Hír
2024. május 17.

Mini divatbemutatóval zárult a csevegés

Csütörtökön délután Balázsfi Alexandra táncos, divattervező volt a vendége a „Csevegj velem!” elnevezésű rendezvénysorozatnak az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében.

Balázsfi Alexandra 1990. április 23-án született Tatabányán. Édesapja az OBSK színeiben 1985-ben világbajnoki címet szerzett súlyemelő Balázsfi Zoltán, édesanyja belorusz származású.

A fiatal hölgy fényképeken mutatta be Oroszlányban eltöltött gyermekkorát, családját, általános iskolás emlékeit.

3 éves kora óta táncol, 2001-ben, 11 évesen a Magyar Táncművészeti Főiskolán felvételizett. Tíz év tanulmány után, 2011-ben volt a vizsgakoncertje a Magyar Állami Operaházban. Ezt követően 3 évig a szolnoki Szigligeti Színház tánckarának volt a tagja. Később modellként a kifutók világába is belekóstolt, reklámfilmekben szerepelt, majd a budapesti Operett Színház társulatához került.

Előbb balerinaként lépett fel a közönség előtt, de aztán folyamatosan kisebb prózai szerepeket is kapott. Tehetségét igazolja, hogy egy népszerű televíziós vígjáték-sorozatában is láthattuk őt. A Séf meg a többiek című komédiában a Monet étterem angyali démonját alakította.

Alexandra már gyerekkorában is szívesen varrt ruhákat a babáinak, és ez a hobbija felnőttként is megmaradt. Mivel a színpadon gyakran visel jelmezeket, ezért nem meglepő, hogy a kissé teátrális, látványos estélyi ruhák tervezésére és készítésére specializálódott, melyeket kedvenc anyagából, bársonyból készít. Divattervezőként létrehozta a Szasenka márkanevet, mely valójában keresztnevének egyik becézett formája.

Csodálatos ruhakölteményeinek néhány darabját mini divatbemutató formájában a Silhouette Balett növendékei öltötték magukra a közönség nagy örömére, az esemény zárásaként.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek