Hír
2024. május 29.

A pedagógusokat köszöntötték

Pedagógusnap alkalmából városi ünnepséget szervezett az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal szerdán délután a Hamvas Béla Gimnázium dísztermében.

A megjelenteket Dr. File Beáta jegyző üdvözölte, majd Lazók Zoltán polgármester ünnepi beszédében megköszönte valamennyi helyi nevelési és oktatási intézményben dolgozó óvónőnek, pedagógusnak, igazgatónak a lelkiismeretes, odaadó munkáját.

„Két üzenetet szeretnék Önöknek átadni. Az első üzenet a köszöneté. Annak az áldozatos munkának az őszinte elismeréseként, amelyet az elmúlt év során végeztek. Nem kívánom felsorolni azt a sok kihívást, amellyel az elmúlt időszakban szembe kellett nézniük, néznünk. Pusztán büszkeségemet fejezem ki, hogy nap, mint nap példát mutatnak a fiataloknak, és igazolják, hogy a tudás és a tanulás értékes és fontos. A második üzenetem a jövő, amiért dolgoznunk kell. Nem csak a holnapért és a holnaputánért, hanem azért, hogy Oroszlány 5-10-15 év múlva is a régió meghatározó szereplője legyen. A mi legfőbb célunk az, hogy hosszú távon minél több fiatalt - lehetőleg minél magasabb szintű képzést követően - visszahozzunk a városba. E nélkül nem tud tovább fejlődni a város” – mondta a városvezető.

Az ünnepséget a Cirill Táncstúdió és Jónás Szabolcs zenés műsora színesítette, majd a jeles nap alkalmából Oroszlány aktív és nyugdíjba vonuló óvodapedagógusai, művészeti-, általános és középiskolás tanárai vehettek át elismeréseket, melyeket dr. File Beáta jegyző méltató beszéde után a város polgármestere, valamint Rajnai Gábor alpolgármester nyújtott át.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek