Sport
2024. június 24.

Remekeltek az ifjú Bagócs tanítványok

Szombaton, Kisbéren rendezték meg azt a területi felmérő súlyemelő versenyt, melyen a házigazdák mellett Győr, Pápa, Ózd és Tata is képviseltette magát.

Az oroszlányi súlyemelő szakosztály 6 versenyzővel vett részt a megmérettetésen.

Tini korcsoportban Vadász Krisztina 32,3 kg-os testsúllyal a 9 évesek között 18 kg-ot szakítva és 24 kg-ot lökve első lett, sőt a különdíjat is megkapta.

Lány korcsoportban a 10-12 évesek között Vadász Alexandra nyert a 36 kg-os súlycsoportban. 21 kg-ot szakított és 31 kg-ot lökött, amely a serdülők eggyel magasabb korosztályában, a 15 évesek között is harmadosztályú szintnek megfelelő eredmény.

Kelemen Vivien is remekül versenyzett. A 11 éves leány a

40 kg-os súlycsoportban második lett. 18 kg-ot szakított és 25 kg-ot lökött, minden gyakorlata sikeres volt.

A serdülőknél, a 12-15 évesek között Krasznay Levente a második helyezést szerezte meg a 73 kg-os súlycsoportban. Egyéni csúccsal, 55 kg-ot szakított és 70 kg-ot lökött.

Végh Koppány 14 évesen szintén második helyezést ért el a 81 kg-ban, úgy, hogy hat érvényes gyakorlattal, egyéni csúccsal, 47 kg-ot szakított és 63 kg-ot lökött.

Ők mindannyian a József Attila Általános Iskola tanulói.

Kölyök korcsoportban, a 10-12 évesek között Németh Rudolf a szakítását elrontotta , viszont lökésben 55 kg-os egyéni csúccsal aranyérmet szerzett. Ő a Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákja.

„Gratulálok versenyzőimnek! További sok sikert, jó edzéseket és jó nyaralást kívánok mindannyiuknak! Köszönöm a szülőknek az önzetlen segítségüket, az iskoláknak a támogatást” - nyilatkozta

Bagócs János edző.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek