Sport
2024. július 15.

Négy induló, négy aranyérem

BKV Előre rendezésében felmérő súlyemelő versenyt rendeztek július 14 – én Budapesten, melynek célja a jelenlegi edzettségi állapotok ellenőrzése volt.

Az OSZE 4 versenyzőt indított. A 48 fős mezőnyben, 40 Celsius fokos hőmérsékletben minden oroszlányi versenyző első helyezést szerzett.

Fiú korcsoportban, a 71 kg-os súlycsoportban Németh Rudolf 40 kg-ot szakított és 52 kg-ot lökött, mellyel megközelítette a legjobb teljesítményét. Az eredménye megfelelt a várakozásnak.

Serdülő korcsoportban, a 81 kg-ban Végh Koppány kitűnően szerepelt. Megjavítva eddigi teljesítményét, 47 kg-ot szakított és 66 kg-ot lökött.

A felnőttek között Raskó Martin 73 kg-ban szintén megjavította a legjobb teljesítményét és végre túlszárnyalta a 200 kg-os teljesítményt. 86 kg-ot szakított és 115 kg-ot lökött.

Banyó Gabriella a 64 kg-os súlycsoportban 47 kg-ot szakított és 62 kg-ot lökött. Az ő teljesítménye is megfelelt a várakozásnak.

„Gratulálok a versenyzőinknek és további jó felkészülést, kellemes nyarat kívánok mindenkinek!”- mondta Bagócs János edző a versenyt követően.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek