Kék hírek
2024. augusztus 09.

Többször lopott, őrizetbe vették

Az oroszlányi rendőrök elfogtak egy férfit, aki vendéglátóegységekből, garázsból, nyilvános illemhelyről lopott.

Lopásokkal gyanúsítható férfit vett őrizetbe az Oroszlányi Rendőrkapitányság. A 18 éves S. Dániel július 17-én késő este társával, R. Márióval az ajtódeszkák kibontásával behatolt egy oroszlányi garázsba, és onnan hosszabbítót, fúrógépet, rezgőcsiszolót, kézi körfűrészt és asztali köszörűt vitt el. A helyszín közelében azonban elfogták őket a zsákmányolt értékekkel együtt. Korábban egy játszótéri konténervécében négy csapszerelvényt szereltek le, majd adtak el.

S. Dánielt augusztus 8-án is előállították a rendőrök, mivel az ablakon keresztül bejutott egy vendéglőbe, ahonnan három üveg szeszes italt vitt el. A lopott árut kábítószerre cserélte, majd az oroszlányi rendőrök igazoltatták. Ekkor derült ki, hogy pár nappal korábban – két alkalommal – egy másik étteremből pénzt és alkoholt vitt el. Ezen eseteknél két bűntárs is szegődött mellé.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság lopás és kábítószer birtoklása miatt bűnügyi őrizetbe vette a 18 éves S. Dánielt, három bűntársát pedig gyanúsítottként hallgatta ki. A nyomozók vizsgálják, hogy gyanúsíthatók-e további bűncselekmények elkövetésével.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek