Hír
2024. augusztus 18.

Jótékony sütik

Az oroszlányi Ments Életet Focival Családsegítő Alapítvány ötödik alkalommal szervezett jótékonysági sütivásárt, ezúttal a VI. BOROSZLÁNY programsorozat keretein belül a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárral közösen.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az alapítvány becsület kassza módszerrel, felajánlott sütemények árusításával kíván segíteni beteg gyermekeknek, nehéz helyzetben élő, rászoruló családoknak.

A jótékonysági programot ezúttal is táncos, zenés műsorokkal színesítették a szervezők. Elsőként három helyi csoport – a Cirill Táncstúdió, a Bius Zunba Teams, valamint a Csiszár Anita által vezetett zumba csoport - szórakoztatta a közönséget, majd igazi retro hangulat vette kezdetét a szabadtéri színpadon.

Fellépett a Happy Gang együttes legendás tagja Cory, 'a 90-es évek legnagyobb slágereivel az UFO, majd a Soho Party egykori énekesnője, Betty Love éneket, táncolt a szépszámú közönségnek.

Közben a Szent Borbála téren a gyerekeket óriás légvárak, elektromos kisautók, habparty, arcfestés, vattacukor, lovaglás, népszerű mesehős figurák várták, míg a felnőtteket ízletes borok, virsli, sör, kürtőskalács fogadta.

A kitűnő hangulatú rendezvényen természetesen rengeteg féle, fajta süteményt és tombolát is vásárolhattak a kilátogatók.



Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek