Hír
2024. augusztus 26.

Tiszteletadás a Szent Flórián téren

Az oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület fennállásának 113. évfordulója alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést és családi napot tartott vasárnap a Szent Flórián téren.

A megjelenteket Tyukodi József egyesületi elnök, valamint Rajnai Gábor alpolgármester köszöntötte, majd elismerések átadására került sor.

Az elmúlt időszakban végzett példamutató, eredményes munkájáért oklevélben részesült Aszódi György, Bakai Csaba, Batta Attila, Bodó Krisztián, Fazekas János, Pintér Zsolt és Szlezák Ákos.

Az ifjúsági csapatban végzett kiemelkedő munkájáért oklevelet vehetett át Bakos Henriett, Gálos Szabina, Nagy Péter és Nesztler József.

Rendhagyó módon az egyesület kiemelt támogatói is elismerésben részesültek. Oklevelet kapott Tóth Béla, Lódri Csaba, Horváth Szilveszter, az Ida Virágbolt és Nagy György Lászlóné.

A rendezvény hivatalos része a téren álló kopjafa koszorúzásával zárult, majd a vendéglátást követően gazdag programokkal színesített családi nap vette kezdetét. Íjász és kutyás bemutató, bohócműsor, riksa és quad várta a kilátogatókat, mini koncertet adott a Kadarka Társulat, valamint az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek