Koronavírus
2020. július 31.

Elmaradnak a fesztiválok, nagykoncertek

A kormány nem kíván változtatni a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló, jelenleg hatályos intézkedéseken, mert bármilyen módosítás kockázatos lenne - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a kormányinfón.

Egészség
2020. július 30.

Látogatási tilalom

Augusztus 1-től, szombattól, ismét látogatási tilalom lép életbe az oroszlányi Ápolási Intézetben, mellyel kapcsolatban a következő tájékoztatást adta ki az egészségügyi intézmény:

Hír
2020. július 30.

Mikor érett a görögdinnye?

A görögdinnye vásárlásakor mindig van az emberben egy kicsi bizonytalanság, vajon érett, jó ízű lesz-e? A megfelelő érettség, íz a többi gyümölcs esetében is alapvető szempont, de ez a kérdés valahogy mégis a görögdinnyénél vált különösen fontossá. A dinnyék szakértő ábrázattal való paskolása és kopogtatása, a több száz kilós dinnye halom átválogatása a tökéletes példány kiválasztása érdekében sajátos rítusa a nyárnak.

Hír
2020. július 29.

Augusztus 20-i előzetes

Oroszlány idén is méltóképpen kíván megemlékezni államalapításunk ünnepéről, augusztus 20-án.

Hír
2020. július 29.

Kedvezmény a buszjegyekre

Augusztus 1.-től 5 százalékos kedvezményt vezetnek be a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. közlekedési mobiljegy alkalmazásban és valamennyi társapplikációban megváltott teljes árú, 50 százalékos és a 90 százalékos helyközi (távolsági) menetjegyekre, valamint a menetjegyekhez megvásárolt távolsági kiegészítő menetjegyekre a Volánbusz járatain.

Sport
2020. július 29.

Sikert sikerre halmoznak a súlyemelők

Július 25-én, Tatabányán az edző helyiségbe bonyolították le az országos súlyemelő csapatbajnokság egy részét, a másikat Tégláson.

Sport
2020. július 28.

Bányásznapi rallye

Végleges egyeztetéséhez érkezett hétfőn a „VI. Bányásznapi Oroszlány Rallye 2020” elnevezésű sportrendezvény.

Sport
2020. július 28.

Foci módszerről tárgyaltak

Szabó Mihály alpolgármester és Schaffer Attila utánpótlás edző meghívására hétfőn Oroszlányba látogatott Szalma József 15-szörös magyar válogatott labdarúgó. A polgármesteri hivatalban megtartott találkozón a Coerver Coaching edzés módszer oroszlányi lehetőségeiről egyeztettek.


Találatok száma: 77db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek