Önkormányzat
2022. március 03.

Településrendezési terv módosítása

Oroszlány Város Önkormányzata a Képviselő-testület 176/2021. (XI.18.) Kt. határozata alapján egyszerűsített eljárás keretében kezdeményezi a 20/2006. (X.11.) önkormányzati rendelettel elfogadott helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását az alábbi területekre:

  • az oroszlányi 0152/4 helyrajzi számú terület vendéglátó, szolgáltató, kulturális, szórakoztató és turisztikai célú rendezvényhelyszín kialakítását érdekében különleges idegenforgalmi területre történő módosítása,
  • az oroszlányi 1351/29 helyrajzi számú ingatlanra tervezett többlakásos lakóépület megvalósítása érdekében az építési hely vizsgálata mellett a területre előírt oldalkertek csökkentése az optimális beépítés érdekében,
  • az Mk, Mk-1, Mk-2, Mk-3 övezet vizsgálata a legkisebb beépíthető területe mértékének csökkentése, az építménymagasság, továbbá a beépítési % növelése kérdésében.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A. § (5) bekezdés b) pontja alapján megindítja az elkészült tervezet munkaközi tájékoztatási szakaszát.



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek