Évforduló
2022. July 30.
A barátság világnapja

Július 30-án ünnepeljük az egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk – a barátság – világnapját.

Sport
2022. July 28.
Négy induló, négy első hely!

Nyári felmérőn, területi minősítő versenyen vettek részt az Oroszlány Városi Súlyemelő és Erőemelő Egyesület tagjai Kisbéren.

Hír
2022. July 28.
Ma elfogynak a Föld éves erőforrásai

Idén július 28-ára esik a túlfogyasztás világnapja: a Global Footprint Network adatai szerint a Föld lakossága csütörtökre használja el a bolygó egy évnyi erőforrásait.

Hír
2022. July 28.
Új alkalmazás indult kerékpárosoknak

Elkészült a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető alkalmazása, a "Kerékpárosbarát" minden fontos információt tartalmaz és folyamatosan bővül.

Hír
2022. July 28.
Tűzifa vásárlás biztonságosan, csak tiszta forrásból

A háborús energiaárak és az európai energiaellátási problémák Magyarországra is kihatnak, ezért megnövekedhetnek a visszaélések a tűzifa beszerzéssel kapcsolatban. A csalások ellen a leghatásosabb ellenszer, ha a vásárlók a tűzifa vásárlás előtt tájékozódnak és ismerik az intő jeleket.

Hír
2022. July 27.
Csomagautomatákat telepít a Posta Oroszlányban

Komárom-Esztergom megyében Tatabányán, Esztergomban, Komáromban, illetve Oroszlányban is számíthatunk arra, hogy új csomagautomatákat szerel fel a Magyar Posta Zrt. A beruházás célja, hogy modern, minőségi, logisztikai szolgáltatásokat nyújtsanak a lakosságnak.

Kék hírek
2022. July 26.
Fontos figyelmeztetést adott ki az OTP

Az utóbbi hónapokban egyre gyakoribb, hogy internetes csalók ismert emberek, nevével és arcképével visszaélve, kitalált történetekkel csábítanak kriptovalutás befektetésekre - hívta fel a figyelmet az OTP Bank.

Hír
2022. July 26.
Gondot okoz a klímaváltozás és a szárazság

Szomorú, de már az otthoni kertészkedés mikéntjébe is alaposan beleszól a klímaváltozás és az egyre fokozódó szárazság. Egyre tudatosabban kell készülnie a kerttulajdonosoknak a klímaváltozás és a vízhiány okozta problémákra.


Találatok száma: 66db
Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek