Ünnep
2024. March 31.

Húsvét

Az Újszövetség szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. A húsvét nem csupán vallási ünnep: egybeesik a tavaszi napéjegyenlőség idején tartott termékenységi ünnepekkel is, ezek elemei a természetet illető feltámadáshoz, a tavaszi újjászületéshez kapcsolódnak.

Ünnep
2024. March 29.

Nagypéntek

Az Országgyűlés 2017. március 7-én munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így az idén is négynapos munkaszüneti ünnep a húsvét.

Hír
2024. March 28.

Útlezárás!

A LÜN Kft. és az OIH Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a Rákóczi u. - Táncsics M. u. körforgalmi csomópontjában az útpálya alatt 2,2 m mélyen húzódó szennyvízcsatorna gerincvezeték meghibásodott, és az így létrejövő kimosódás következtében az aszfaltút pályaszerkezete alatt földanyag hiány alakult ki.

Hír
2024. March 28.

„Vak” Bottyán élete

A Rákóczi emléknap alkalmából történelmi előadással és koszorúzással tisztelgett a Rákóczi Szövetség oroszlányi szervezete március 27-én.

Hír
2024. March 27.

Óraátállítás

A nyári időszámítás Magyarországon minden évben március utolsó vasárnapján kezdődik, ilyenkor hajnalban egy órával előrébb kell állítani az órákat.

Statisztika
2024. March 27.

KSH adatgyűjtés

A Központi Statisztikai Hivatal áprilisban induló, Oroszlány lakosságát érintő adatgyűjtéséhez kéri az Önök együttműködését.

Részletes tájékoztatás a mellékelt plakátokon olvasható!

Hír
2024. March 26.

Közelegnek a választások

A köztársasági elnök 2024. június 9-ére tűzte ki az Európai Parlament tagjainak és a helyi önkormányzati képviselők, valamint polgármesterek általános választásának időpontját.

Sport
2024. March 24.

Szoros meccset húzott be az OSE

Az Atomerőmű küzdött, de végül 11 ponttal alulmaradt a kosárlabda bajnokság 25. fordulójában, a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnokban.


Találatok száma: 60db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek